Katja Callens Biografie en Advies

Naam: Katja Callens
Model, Ervaringsdeskundige en gewichtsconsulente.
Beroep: Model en Auteur van Het Mentale Dieet Plan

Wie is Katja Callens?

Je kent mij ongetwijfeld als Katja Callens, de auteur van Het Mentale Dieet Plan. Ik ben model en ervaringsdeskundige.

Op vrij jonge leeftijd ben ik met mijn vriend verhuisd naar het “Verre Oosten”. Gedurende jaren heb ik hier gewerkt als model omdat ze hier graag opkijken naar grote ‘Westerse’ modellen en tot op de dag van vandaag ( inmiddels 43 jaar) is mijn gezicht en naam contractueel verbonden aan een lokaal cosmeticabedrijf waardoor ik dus niet persoonlijk in de schijnwerpers kan staan voor het MDP en dus gekend ben als ‘Katja Callens’. Vandaag de dag verblijf ik meestal in Sydney, Australië al kom ik met plezier nu en dan eens afzakken naar het Leuvense, DE studentenstad waaraan ik nog steeds zeer leuke jeugdherinneringen heb ;-)

Is Katja Betrouwbaar?

Regelmatig schrijf ik een column voor de bezoekers van deze website. Hieronder volgt een overzicht van de columns die ik recent heb geschreven.

Eén van de grootste problemen waar ik in mijn carrière steeds mee geconfronteerd werd, was het behouden van mijn gewicht. Niet dat ik een echt dikkerdje was maar mijn gewicht kon makkelijk 4kg tot 6kg schommelen op enkele maanden tijd, zonder dat ik iets bijzonders anders deed. Ik hoef je niet te vertellen dat dit voor een modellen carrière fataal is. Omdat ik vooral als ‘face model’ werkte viel het al bij al nogal mee, maar het was steeds een grote frustratie en bedreiging voor mijn carrière.

Ik denk dat ik zowat alle dieetboeken en afslankprogramma’s geprobeerd heb, tot fitnessclubs, krachtraining eraan toe. Helaas pindakaas, ik kon mijn gewicht niet onder controle krijgen en ik was één grote JoJo-madam.

Persoonlijke Ontwikkeling

Op een bepaald moment kwam ik, via een zeer goede vriend, in aanraking met ‘Persoonlijke Ontwikkeling’ en ik begon me te realiseren dat de oplossing tot mijn probleem zich misschien wel bevond tussen mijn twee oren. Ik bestudeerde zowat alles over persoonlijke ontwikkeling, NLP, mentale kracht etc. en begon deze kennis op mijn groot probleem toe te passen, en met resultaat. Eindelijk bleek ik in staat mijn gewicht in balans te houden, zonder dat ik het gevoel had iets bijzonders te moeten doen.

Mijn collega’s en vriendinnen merkten de veranderingen op, wilden weten hoe ik het voor elkaar gekregen had, en …nadat ik tientallen vriendinnen met succes verder geholpen had door hen uit te leggen hoe ze over hun eetgewoonten moesten gaan denken, adviseerde mijn vriend me om mijn ideeën in een boek te gieten.

De rest is geschiedenis,…, Het Mentale Dieet Plan was geboren.

Het succes van Het Mentale Dieet Plan

Zelf had ik nooit gedacht dat het MDP zo’n ding zou worden maar ondertussen is het in Vlaanderen en Nederland uitgegroeid tot één van de meest succesvolle afslankprogramma’s, met meer dan 100,000 fans en dat geeft me natuurlijk wel een goed gevoel.

Ik denk omdat het echt eenvoudig is ( op het Turbo Actie Plan na, want dit is een drastisch plan voor ‘drastische’ resultaten.) om te doen. Nadat je het concept en de mentale coaching goed doorlopen hebt, hoef je eigenlijk niets bijzonders meer te doen. De mentale coaching en de mentale oefeningen zijn de voornaamste aspecten omdat deze je helpen je eetgewoonten definitief te veranderen zodat je niet langer het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent.

Bezigheden

Waar hoe ik me verder nog mee bezig?

Ik ben een halve ‘ internaut ‘ geworden ;-) Dagelijks ben ik een tweetal uurtjes bezig met het beantwoorden van mailtjes want dat vind ik belangrijk, ik wil de mensen mijn persoonlijk advies geven wanneer ze vragen hebben. Verder stel ik lekkere recepten samen voor op de blog en facebook en laat mijn ‘ongezouten mening’ horen over afslanken.

En zo is nu ook mijn column hier bij Vetvrij.com ontstaan. Ik hoop dat jullie wat aan mijn columns hebben en dat het je kan helpen om je ideale gewicht te bereiken. Het is niets meer dan mijn mening en mijn ervaring en ik denk dat het voor de meeste mensen praktisch toepasbaar is. Alvast bedankt voor je tijd, en als er slechts één ding zou zijn dat je van mij zou onthouden, laat het dan dit zijn…

…het geheim schuilt in DE ACTIE ;-)

katja

katja2

Auteur van Het Mentale Dieet Plan.
Het Mentale Dieet Plan

12 Reacties

 1. Ik zou zeker NIET in zee gaan met Katja want zonder dat je het door hebt blijk je ineens een abonnement te hebben en wordt er zonder toestemming geld van je rekening afgeschreven.

  Ik vind dit echt bizar en ik eis dan ook dat je hiermee stopt.

 2. Tot op heden nog niets ontvangen. Wel een mail gekregen nadat ik de betaling had gedaan. Ik heb daarna niets meer ontvangen, hoop toch nog iets te horen. B.V.D. Gr. Mw. P.H. van Dieen

 3. Heb het digitale mentale dieetplan aangevraagd en € 47.- betaald op 18 mei ’16. Tot op heden niets ontvangen. Zou graag óf de bestelling willen ontvangen óf mijn geld terug.
  Met vriendelijke groet,
  Ingrid Kuiken

 4. hallo ik ben zins vorige week begonnen met het ziekenhuis dieet.Het is goed vol te houden alleen heb ik moeite met donderdag middag ik mag dan 1 tomaat en augurk en 125 gram kwark ik hou dat niet vol de hele middag.met wat ik de rest van de week mag eten weer wel hoe kan ik dat veranderen?
  met vriendelijk groet
  mandy

 5. Hallo Katja,

  Prima garantie die je geeft dat je het MDP zonder risico kunt proberen. Dit is voor mij gelukkig niet nodig, ik ben erg tevreden.

 6. Ik heb megadaan aan de actie en ben geselecteerd als winnaar. Ik heb het pakket ter waarde van 200 euro gratis ontvangen. Danku Katja en Sanne!

 7. ik ken katja van de gratis tips op facebook en sluit me aan bij de mentale factor van afvallen. je moet het zelf willen en het is net als stoppen met roken. de knop moet om en dan pas bereik je het resultaat dat je wil.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in