Afvallen ? Start de GRATIS Afslank Cursus

 

Blijvend Afvallen zonder Honger? Duizenden mensen gingen je voor…

Elke dag ontdekt een klein groepje mensen dat snel en plezierig afvallen zonder dieet mogelijk is terwijl de grote horde blijft worstelen met gewichtsverlies. Afvallen is niet eenvoudig, afvallen tijdens de overgang is extra moeilijk.

Vandaag bieden we jou de mogelijkheid om ook achter de goed bewaarde geheimen te komen van makkelijk en efficiënt gewichtsverlies. Laat deze kans niet liggen.

Dankzij deze gratis online cursus leer je precies hoe je snel en plezierig kun afvallen. Aanmelden voor deze cursus doe je onderaan deze pagina!

Gezond en Blijvend Afvallen

Dankzij deze cursus is gezond en blijvend afvallen voor iedereen mogelijk. Gelukkig beseffen steeds meer mensen dat snel afvallen niet goed voor je lichaam is. Snel afvallen is geen blijvende oplossing. Sterker nog, het vergroot de kans op het beruchte jojo-effect en kan zelfs diabetes type 2 veroorzaken. Maar wat is dan wel een goede manier om gewicht te verliezen? Eet niet te weinig, eet gezond en eet gevarieerd! Eet iets minder dan je normaal doet en beweeg hiernaast veel. Als je een halve kilo per week afvalt is dat perfect. Meer dan 1 kilo per week afvallen is niet de bedoeling. Alleen de eerste weken kan dit geen kwaad, omdat het lichaam dan nog aan het omschakelen is naar het nieuwe eetpatroon.

Vergeet het Crashdieet

Met de term ‘verkeerd dieet’ wordt een crashdieet bedoeld. Het zogenaamd ideale middel om wel 2 kilogram per week af te vallen. Misschien lukt dit ook wel, maar verstandig is het niet.

Een crashdieet is een dieet dat te weinig calorieën, en dus energie, bevat. Het lichaam heeft tijdens een crashdieet meer energie nodig dan dat het binnenkrijgt. De stofwisseling gaat als gevolg daarvan langzamer werken, zodat je langer met de voedingsstoffen kunt doen die je wel binnenkrijgt. Ook zal het lichaam spieren afbreken om aan meer energie te komen. Het kan zijn dat er lichaamsvet wordt verbrand, maar het lichaam kan ook juist vet op gaan slaan, zodat het een voorraadje heeft.

En dit is nog niet het enige dat slecht is aan een crashdieet. Een crashdieet is namelijk vaak een dieet waarin bepaalde voedingsmiddelen niet gegeten mogen worden, zoals bijvoorbeeld brood en aardappelen. Of er mogen juist alleen shakes gedronken worden. Doordat er eenzijdig gegeten wordt, ontstaat er op langere termijn een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Dit heet ondervoeding. Ondervoeding kan nare gevolgen hebben, zoals krachtverlies en een verminderde hart- en longcapaciteit.

Maar wat is dan wel de juiste manier om af te vallen? Ik heb 10 gouden afslank tips!

1. Verander je Eetpatroon

Blijvend afvallen is heel goed mogelijk en is ook het beste voor je eigen gezondheid. Door blijvend af te vallen krijg je niet te maken met het jojo-effect en hoef je dus ook niet steeds weer van voren af aan te beginnen. Het is mogelijk om een dieet te volgen dat gezond en gevarieerd is en dat net iets minder calorieën bevat dan jij eigenlijk nodig hebt. Dit dieet kan je het beste op laten stellen door een diëtist. Het is dan afgesteld op jouw gewicht, lengte en hoeveelheid beweging. Je hebt dan een houvast wat het wat makkelijker maakt. Maar je kunt ook zelf je eetpatroon veranderen. Niks geen dieet, gewoon wat aanpassingen doorvoeren. Wil je er zelf voor gaan, houd dan rekening met de volgende punten.

2. Eet Eiwitrijk

Eiwitrijke producten zijn: noten, peulvruchten, granen, vlees, vis, gevogelte, melk, kaas en natuurlijk eieren. Eiwitten zijn de bouwstenen van het lichaam. Daarnaast geeft een eiwit een verzadigd gevoel, waardoor je minder snel weer trek krijgt.

3. Pas op met Suikers

Het lichaam heeft suikers (koolhydraten) nodig, maar er zijn ook overbodige suikers. Beperk de hoeveelheid overbodige suikers. Deze vind je in frisdrank, snoep, koek etc. Je hoeft deze niet helemaal te elimineren. Af en toe wat lekkers zorgt ervoor dat het nieuwe eetpatroon ook goed vol te houden is.

4. Eet Gezonde Vetten

Eet onverzadigde vetten en eet zo min mogelijk verzadigd vet. Verzadigd vet zit met name in vette kaas, worst, volle melkproducten, koek, gebak en snacks. Verzadigd vet is gevaarlijk. Het verhoogd het slechte cholesterol in het lichaam. Dit kan bijvoorbeeld hart- en vaatziekten tot gevolg hebben.

5. Voorzichtig met Alcohol

Als er alcohol wordt gedronken, richt het lichaam zich als eerste op het afbreken van het alcohol. Als er naast het glas alcohol dus ook wordt gesnoept, worden de lekkernijen in het lichaam opgeslagen. En het afbreken van alcohol duurt wel even. Drinkt dus niet te vaak en niet te veel alcohol. Af en toe genieten van een glas wijn of bier kan geen kwaad.

6. Maak de juiste Keuzes

Al met al komt het er op neer dat je de juiste keuzes maakt. En om van eten te kunnen genieten hoeft het echt niet rijk aan vet en suikers te zijn! Eet voldoende groente en vers fruit en kies hiernaast voor volkoren en magere producten. Denk hierbij aan zilvervliesrijst, magere vruchtenkwark, 20+/30+ kaas, biefstuk, kipfilet, varkensfilet en alle soorten verse vis. Probeer ook veel te variëren. Eet bijvoorbeeld niet elke dag bij het ontbijt 2 boterhammen met een glas melk, maar neem ook eens Brinta, havermout of yoghurt met muesli en fruit.

7. Eet niet te Weinig

Door net iets minder te eten dan je normaal doet, val je wel af maar krijg je ook nog voldoende voedingsstoffen binnen. Ga dus niet minder eten, want dan gaat ook de stofwisseling langzamer werken. Hier schiet je niks mee op. Door voldoende te eten, blijft de stofwisseling goed zijn best doen. Je valt dan misschien iets langzamer af, maar je valt wel blijvend af!

8. Beweeg!

Naast een gezonde en gevarieerde voeding is bewegen heel belangrijk. Door te bewegen houd je je lichaam gezond en fit. Combineer krachttraining met cardiotraining. Zo wordt er spierweefsel opgebouwd en vetweefsel afgebroken. Sport is dus erg belangrijk voor lichaam en geest. Ben je geen sportschool type? Wandelen, fietsen en zwemmen is ook prima!

9. Blijf Genieten

Om het afvallen vol te kunnen blijven houden is het belangrijk om te blijven genieten. Kies verantwoorde en lekkere tussendoortjes zoals een handje noten. Maar heb je echt even zin in een handje chips, neem dat dan gewoon. Dat is toch veel fijner dan jezelf van alles te verbieden? Blijvend afvallen is op deze manier niet alleen leuk maar ook makkelijk. Je hebt je eetpatroon veranderd en daar raak je aan gewend. Het voelt helemaal niet als al die andere keren dat je op dieet was. Je creëert een nieuwe, gezonde (en lekkere) leefstijl!

10. Gratis Afslank Cursus

Start met de gratis afslank cursus. Deze online cursus bestaat uit 8 praktische en gedetailleerde lessen die je precies laten zien wat je moet weten en wat je moet doen om al je overtollig lichaamsvet te verbranden.

We hebben deze afslank cursus voor jou laten maken en we mogen het helemaal gratis aanbieden. Net als wij wil hij niets liever dan mensen eerlijk en open voorlichting geven over plezierig gewichtsverlies.

Schrijf je gratis in en leer de bewezen en veilige technieken  kennen. Natuurlijk kan je de eerste paar lessen eerst even rustig aankijken, maar schrijf je wel alvast even in, want we zouden het vervelend vinden als je net achter het net vist. De cursus is slechts tijdelijk beschikbaar.

Krijg weer de controle over je gezondheid en over je lichaamsgewicht. Zet concrete doelen en zie tastbaar resultaat.

Neem de beslissing en ga aan de slag. Je weet dat je dit kunt. Jij verdient een gezond en slank lichaam.

Doe mee en schrijf je in voor de GRATIS Afslank Cursus

Wist jij bijvoorbeeld dat je bepaalde genen in je lichaam echt aan of uit kan zetten. Afhankelijk van je levensstijl kan je letterlijk je genen aan en uit zetten.

In de cursus leer je de technieken om je vetopslag genen uit te zetten en je afslank genen aan zetten.

Het klinkt misschien allemaal wat complex, maar dat is het absoluut niet. Elke dag zijn er mensen net zo als jij die met deze simpele technieken meerdere kilo’s lichaamsvet per week verbranden.

Deze cursus is gebaseerd op ervaring van honderden mensen die hun ideale lichaamsgewicht hebben bereikt. Lijkt het je niet eerlijk om de cursus in ieder geval te proberen?

Er is geen risico… de cursus is gratis!

En lijkt het je niet fijn om eindelijk precies te weten hoe gewichtsverlies werkt?

[thrive_leads id=’44880′]

Ik denk het wel, anders had je niet helemaal tot hier gelezen. Ik heb al veel producten en cursussen gezien en geloof ons, van deze cursus ga je zeker geen spijt krijgen.

Gezonde Groeten,

sanne