SlimPlus Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar een effectief afslankmiddel? Dan is de kans groot dat je in je zoektocht de producten van SlimPlus bent tegengekomen. Tijd voor een review. 

UPDATE: Sinds 2019 zijn de producten van SlimPlus+ niet meer leverbaar. Het beste alternatief voor SlimPlus+ zijn KetoX24 Afslankdruppels in combinatie met KetoxDetox. Deze samenstelling is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen lekker willen eten. Afvallen is geen afzien dankzij KetoX24. Start ook met de meest verkochte afslankcombinatie van dit moment

Gebruik de kortingscode SLIMPLUS Profiteer van extra korting en stap ook over op KetoX24.

onderstaande informatie is niet meer actueel

Wat meteen opvalt is dat SlimPlus is opgebouwd uit drie afzonderlijke producten. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde afslankkuur bestaande uit:

 • SlimClean Body
 • SlimLean Body
 • SlimVital Body

slimplus korting

Slim Clean Body: Gebruik je de eerste 8 dagen 2x daags 1 maatdopje van 15ml. Doe dit dagelijks 15 minuten voor het ontbijt en je avondmaaltijd. Je kan dit puur innemen of mengen met water.

Slim Lean Body: Gebruik je 2x daags 2 capsules. Dagelijks 30 minuten voor het ontbijt en avondmaaltijd innemen met een vol glas water.

Slim Vital Body: Gebruik je 1x daags 2 capsules. Dagelijks tijdens het ontbijt innemen.

Deze drie natuurlijke voedingssupplementen geven je de nodige ondersteuning zodat je je gewichtsdoelen sneller kan bereiken. Met behulp van een kuur van slechts 25 dagen kom je op een gezonder lichaamsgewicht. En ook nog op een veilige en natuurlijke manier. Deze producten hebben ook het uniek voordeel dat ze volgens HACCP zijn geproduceerd in Nederland. Combineer de SlimPlus+ voedingssupplementen met een gezonde levensstijl en je bereikt en behoudt je gewichtsdoelen binnen een mum van tijd.

SLIMPLUS+ IS EEN EFFECTIEVE AFSLANKKUUR EN IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR MANNEN EN VROUWEN DIE, TIJDENS HET AFVALLEN LEKKER WILLEN ETEN

Ter ondersteuning van de supplementen heeft SlimPlus+ een afslankplan in elkaar gezet met de volgende opbouw:

 1. Afslankfase: Deze fase duurt zolang het streefgewicht is behaald
 2. Stabilisatiefase: Deze fase duurt 2 weken. Hier leer je je streefgewicht vasthouden
 3. Blijf op gewicht in fase 3

Voor wie is het geschikt?

Een ieder kan genieten van de vele voordelen van de voedingssupplementen van SlimPlus+. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor personen die op een gezonde manier willen afslanken. Gebruik je SlimPlus+ dan hoef je geen hongerdieet op na te houden. Je eet voldoende gezond voedsel en blijft je fit en vitaal voelen dankzij SlimPlus+.

De kuur is dus ideaal voor mannen en vrouwen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een beperkend dieet te volgen. Zulke crashdiëten zijn overigens zeer ongezond en kunnen er zelfs voor zorgen dat je na de dieetperiode juist zwaarder wordt. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Het is een gezonde ondersteuning voor zij die op een natuurlijke manier willen afvallen.

Is het effectief?

Bij de meeste van ons haalt het lichaam de nodige energie uit geconsumeerde suikers, koolhydraten en granen. Hiervan eten we doorgaans teveel waardoor je lichaam de vetten die je ook naar binnen werkt niet als energiebron kan gebruiken. Hierin zal de afslankkuur van SlimPlus+ een verandering brengen. Het leert je lichaam hoe het de opgeslagen vetweefsels als brandstof kan gebruiken. Dit doet SlimPlus+ binnen 25 dagen. In die korte periode schakelt het je lichaam over naar een effectief systeem waarin vetten niet meer worden opgeslagen, maar als primaire bron van energie worden gebruikt.

Al binnen de eerste week zal je een verschil merken in hoe je kleding aan je lijf zit of aan je gewicht op de weegschaal. SlimPlus+ is er zo van overtuigd dat ze je kunnen helpen om je gewichtsdoelen te bereiken dat ze je een ‘niet goed=geld terug’ garantie aanbieden. Blijkt SlimPlus+ binnen 14 dagen niet de beloofde resultaten te geven dan heb je recht om je aankoopbedrag terug te ontvangen.

Wat kost SlimPlus?

Het SlimPlus+ pakket voor 25 dagen bestaat uit:

 • 100 capsules SlimLean Body
 • 60 capsules SlimVital Body
 • 250 ML SlimClean Body
 • Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten
 • Capsule-doosje voor onderweg
 • Meetlint / BMI meter
 • Gratis Online Begeleiding

Dit alles heeft een waarde van € 159,00, en je kan het nu halen voor een speciale introductie prijs van € 89,00. Bestellen kan op de website van SlimPlus+

Gebruik de kortingscode 2018

Voordelen

Het grote voordeel van is juist dat je afvalt zonder dat je een streng dieet op na hoeft te volgen. Afvallen is hierdoor eenvoudig vol te houden en vele malen gezonder. Op de crashdieten, die men vaker volgt krijg je immers te weinig kcal of essentiële nutriënten naar binnen. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Je blijft lekker en gezond eten en zal toch op je doelgewicht komen.

Nadelen

Als bij andere kuren kan het lastig zijn om dagelijks de juiste dosering in te nemen. Gelukkig komt er een capsule-doosje voor in het pakket. Zo hou je de supplementen makkelijk bij de hand ook al ben je over straat. Daarnaast is het aan te raden een herinnering in je agenda of mobieltje te plaatsen zodat je geen doseringen overslaat.

Conclusie

Dit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWeight Care Review en Ervaringen
Volgend artikel50 Recepten in 30 Minuten Review
slimplusDit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te houden.

60 Reacties

 1. Ik wil dit graag proberen
  Ik heb al van alles gedaan maar niks werk er
  Ik wil 50 kilo afvallen
  Ik wil geen maag verkleining dus daarom wil ik dit graag proberen alvast bedankt

 2. Dit is echt de moeite waard. In fase 1 mag blijven eten maar dan uit een uitgebreide lijst groenten, vlees en vis. Dit wil zeggen dat ik bijna nooit honger had. De eerste dag is de moeilijkste omdat je dan veel appelen moet eten.
  Door mij 25 dagen aan de richtlijnen te houoden was ik 6,3 kg afgevallen. Ik ben nu gedurende 6 weken in fase 2 en ven de gezonde voeding gewoon. Ik ben onertussen 8,5 kg vermagerd. Ik blijf doorgaan omdat je mag blijven eten. Nooit honger, fitter, gezonder en gelukkiger.
  Je krijgt ook online coaching en dat is heel interessant.
  Echt een aanrader.

 3. Tientallen verschillende manieren heb ik geprobeerd maar geen enkel dieet heeft blijvend geholpen. Tot nu toe ben ik 11 kg afgevallen ,nog nooit is mij dat gelukt zonder honger te hebben en nu dus wel. Ik vind dit dieet fantastisch. Ik wil er nog 6 kg af hebben dan ben ik tevreden en ik weet zeker dat mij dit gaat lukken.

 4. Hallo, na de diagnose van kanker ben ik 15 kilo bijgekomen, vooral te wijden aan de chemo en dergelijke.
  Ik voel me hierdoor heel onzeker en niet lekker in mijn vel.
  Nu ben ik genezen en ik zou het geweldig vinden als ik mocht deelnemen als testpersoon.
  Alvast bedankt Saar

  • Nog geen week nadat ik met SlimPlus was gestart merkte ik het aan mijn kleding. Broeken waar voorheen mijn buik vrolijk overheen blubberde, krijg ik weer zonder moeite dicht. Een rok die ik absoluut niet meer dichtkreeg, kan ik weer dichtritsen. Ik voel me geweldig! Ik merk dat ik ’s avonds TV kan kijken zonder de behoefte te hebben naar de kast te rennen om er snoep uit te halen. Ik had nooit gedacht dat het me nog eens zou lukken om mijn slanke figuur terug te krijgen.

 5. ik heb twee keer een slimplus pakket gebruikt onder begeleiding van Dianne. De eerste kuur ging het super snel, bijna mijn streefgewicht. De tweede kuur ging het iets langzamer maar desondanks behoorlijk wat kilo’s verloren. De combinatie van lekker eten, recepten, begeleiding en geen honger sprak me enorm aan. Ik zou het zeker aanradern.

 6. Hoi ik heb mij ook aangemeld. Ik zou heel graag het pakket willen proberen.
  Ik zit thuis vanwege ptss en depressie en daardoor al 15 kilo aangekomen.
  Ik vind dit verschrikkelijk maar nu ik alles gelezen heb van jullie denk ik dat dit supplement en de coaching en het op vaste tijden voor het eten innemen zeker bij mij zal passen. Structuur doorzettingsvermogen en volhouden is erg belangrijk.
  Ik hoop dan ook dat ik dit mag proberen, zodat het voor mij een stok achter de deur is en als ik afval er toch weer een lichtpuntje is voor mij zodat ik met een positiever gevoel weer verder kan gaan.

 7. Ik heb me 25 dagen strikt aan het dieet gehouden en ben maar 18 kilo afgevallen. Vond het mede omdat je geen hongergevoel hebt prima vol te houden. Wat mij betreft een aanrader.

 8. Ik zou dit echt willen proberen ben een beetje ten einde raad ik ben 1.72 en weeg 98kilo , na t sterven van men babyzoontje ben ik serieus bijgekomen en wat ik ook probeer ik krijg het er niet af ..

  Als dit zou werken wordt ik vaste klant en ken er nog die dit zouden zien zitten.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in