SlimPlus Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar een effectief afslankmiddel? Dan is de kans groot dat je in je zoektocht de producten van SlimPlus bent tegengekomen. Tijd voor een review. 

UPDATE: Sinds 2019 zijn de producten van SlimPlus+ niet meer leverbaar. Het beste alternatief voor SlimPlus+ zijn KetoX24 Afslankdruppels in combinatie met KetoxDetox. Deze samenstelling is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen lekker willen eten. Afvallen is geen afzien dankzij KetoX24. Start ook met de meest verkochte afslankcombinatie van dit moment

Gebruik de kortingscode SLIMPLUS Profiteer van extra korting en stap ook over op KetoX24.

onderstaande informatie is niet meer actueel

Wat meteen opvalt is dat SlimPlus is opgebouwd uit drie afzonderlijke producten. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde afslankkuur bestaande uit:

 • SlimClean Body
 • SlimLean Body
 • SlimVital Body

slimplus korting

Slim Clean Body: Gebruik je de eerste 8 dagen 2x daags 1 maatdopje van 15ml. Doe dit dagelijks 15 minuten voor het ontbijt en je avondmaaltijd. Je kan dit puur innemen of mengen met water.

Slim Lean Body: Gebruik je 2x daags 2 capsules. Dagelijks 30 minuten voor het ontbijt en avondmaaltijd innemen met een vol glas water.

Slim Vital Body: Gebruik je 1x daags 2 capsules. Dagelijks tijdens het ontbijt innemen.

Deze drie natuurlijke voedingssupplementen geven je de nodige ondersteuning zodat je je gewichtsdoelen sneller kan bereiken. Met behulp van een kuur van slechts 25 dagen kom je op een gezonder lichaamsgewicht. En ook nog op een veilige en natuurlijke manier. Deze producten hebben ook het uniek voordeel dat ze volgens HACCP zijn geproduceerd in Nederland. Combineer de SlimPlus+ voedingssupplementen met een gezonde levensstijl en je bereikt en behoudt je gewichtsdoelen binnen een mum van tijd.

SLIMPLUS+ IS EEN EFFECTIEVE AFSLANKKUUR EN IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR MANNEN EN VROUWEN DIE, TIJDENS HET AFVALLEN LEKKER WILLEN ETEN

Ter ondersteuning van de supplementen heeft SlimPlus+ een afslankplan in elkaar gezet met de volgende opbouw:

 1. Afslankfase: Deze fase duurt zolang het streefgewicht is behaald
 2. Stabilisatiefase: Deze fase duurt 2 weken. Hier leer je je streefgewicht vasthouden
 3. Blijf op gewicht in fase 3

Voor wie is het geschikt?

Een ieder kan genieten van de vele voordelen van de voedingssupplementen van SlimPlus+. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor personen die op een gezonde manier willen afslanken. Gebruik je SlimPlus+ dan hoef je geen hongerdieet op na te houden. Je eet voldoende gezond voedsel en blijft je fit en vitaal voelen dankzij SlimPlus+.

De kuur is dus ideaal voor mannen en vrouwen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een beperkend dieet te volgen. Zulke crashdiëten zijn overigens zeer ongezond en kunnen er zelfs voor zorgen dat je na de dieetperiode juist zwaarder wordt. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Het is een gezonde ondersteuning voor zij die op een natuurlijke manier willen afvallen.

Is het effectief?

Bij de meeste van ons haalt het lichaam de nodige energie uit geconsumeerde suikers, koolhydraten en granen. Hiervan eten we doorgaans teveel waardoor je lichaam de vetten die je ook naar binnen werkt niet als energiebron kan gebruiken. Hierin zal de afslankkuur van SlimPlus+ een verandering brengen. Het leert je lichaam hoe het de opgeslagen vetweefsels als brandstof kan gebruiken. Dit doet SlimPlus+ binnen 25 dagen. In die korte periode schakelt het je lichaam over naar een effectief systeem waarin vetten niet meer worden opgeslagen, maar als primaire bron van energie worden gebruikt.

Al binnen de eerste week zal je een verschil merken in hoe je kleding aan je lijf zit of aan je gewicht op de weegschaal. SlimPlus+ is er zo van overtuigd dat ze je kunnen helpen om je gewichtsdoelen te bereiken dat ze je een ‘niet goed=geld terug’ garantie aanbieden. Blijkt SlimPlus+ binnen 14 dagen niet de beloofde resultaten te geven dan heb je recht om je aankoopbedrag terug te ontvangen.

Wat kost SlimPlus?

Het SlimPlus+ pakket voor 25 dagen bestaat uit:

 • 100 capsules SlimLean Body
 • 60 capsules SlimVital Body
 • 250 ML SlimClean Body
 • Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten
 • Capsule-doosje voor onderweg
 • Meetlint / BMI meter
 • Gratis Online Begeleiding

Dit alles heeft een waarde van € 159,00, en je kan het nu halen voor een speciale introductie prijs van € 89,00. Bestellen kan op de website van SlimPlus+

Gebruik de kortingscode 2018

Voordelen

Het grote voordeel van is juist dat je afvalt zonder dat je een streng dieet op na hoeft te volgen. Afvallen is hierdoor eenvoudig vol te houden en vele malen gezonder. Op de crashdieten, die men vaker volgt krijg je immers te weinig kcal of essentiële nutriënten naar binnen. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Je blijft lekker en gezond eten en zal toch op je doelgewicht komen.

Nadelen

Als bij andere kuren kan het lastig zijn om dagelijks de juiste dosering in te nemen. Gelukkig komt er een capsule-doosje voor in het pakket. Zo hou je de supplementen makkelijk bij de hand ook al ben je over straat. Daarnaast is het aan te raden een herinnering in je agenda of mobieltje te plaatsen zodat je geen doseringen overslaat.

Conclusie

Dit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Gezonde Groeten,

natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Vorig artikelWeight Care Review en Ervaringen
Volgend artikel50 Recepten in 30 Minuten Review
slimplusDit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te houden.

60 Reacties

 1. Ik wil dit graag proberen
  Ik heb al van alles gedaan maar niks werk er
  Ik wil 50 kilo afvallen
  Ik wil geen maag verkleining dus daarom wil ik dit graag proberen alvast bedankt

 2. Dit is echt de moeite waard. In fase 1 mag blijven eten maar dan uit een uitgebreide lijst groenten, vlees en vis. Dit wil zeggen dat ik bijna nooit honger had. De eerste dag is de moeilijkste omdat je dan veel appelen moet eten.
  Door mij 25 dagen aan de richtlijnen te houoden was ik 6,3 kg afgevallen. Ik ben nu gedurende 6 weken in fase 2 en ven de gezonde voeding gewoon. Ik ben onertussen 8,5 kg vermagerd. Ik blijf doorgaan omdat je mag blijven eten. Nooit honger, fitter, gezonder en gelukkiger.
  Je krijgt ook online coaching en dat is heel interessant.
  Echt een aanrader.

 3. Tientallen verschillende manieren heb ik geprobeerd maar geen enkel dieet heeft blijvend geholpen. Tot nu toe ben ik 11 kg afgevallen ,nog nooit is mij dat gelukt zonder honger te hebben en nu dus wel. Ik vind dit dieet fantastisch. Ik wil er nog 6 kg af hebben dan ben ik tevreden en ik weet zeker dat mij dit gaat lukken.

 4. Hallo, na de diagnose van kanker ben ik 15 kilo bijgekomen, vooral te wijden aan de chemo en dergelijke.
  Ik voel me hierdoor heel onzeker en niet lekker in mijn vel.
  Nu ben ik genezen en ik zou het geweldig vinden als ik mocht deelnemen als testpersoon.
  Alvast bedankt Saar

  • Nog geen week nadat ik met SlimPlus was gestart merkte ik het aan mijn kleding. Broeken waar voorheen mijn buik vrolijk overheen blubberde, krijg ik weer zonder moeite dicht. Een rok die ik absoluut niet meer dichtkreeg, kan ik weer dichtritsen. Ik voel me geweldig! Ik merk dat ik ’s avonds TV kan kijken zonder de behoefte te hebben naar de kast te rennen om er snoep uit te halen. Ik had nooit gedacht dat het me nog eens zou lukken om mijn slanke figuur terug te krijgen.

 5. ik heb twee keer een slimplus pakket gebruikt onder begeleiding van Dianne. De eerste kuur ging het super snel, bijna mijn streefgewicht. De tweede kuur ging het iets langzamer maar desondanks behoorlijk wat kilo’s verloren. De combinatie van lekker eten, recepten, begeleiding en geen honger sprak me enorm aan. Ik zou het zeker aanradern.

 6. Hoi ik heb mij ook aangemeld. Ik zou heel graag het pakket willen proberen.
  Ik zit thuis vanwege ptss en depressie en daardoor al 15 kilo aangekomen.
  Ik vind dit verschrikkelijk maar nu ik alles gelezen heb van jullie denk ik dat dit supplement en de coaching en het op vaste tijden voor het eten innemen zeker bij mij zal passen. Structuur doorzettingsvermogen en volhouden is erg belangrijk.
  Ik hoop dan ook dat ik dit mag proberen, zodat het voor mij een stok achter de deur is en als ik afval er toch weer een lichtpuntje is voor mij zodat ik met een positiever gevoel weer verder kan gaan.

 7. Ik heb me 25 dagen strikt aan het dieet gehouden en ben maar 18 kilo afgevallen. Vond het mede omdat je geen hongergevoel hebt prima vol te houden. Wat mij betreft een aanrader.

 8. Ik zou dit echt willen proberen ben een beetje ten einde raad ik ben 1.72 en weeg 98kilo , na t sterven van men babyzoontje ben ik serieus bijgekomen en wat ik ook probeer ik krijg het er niet af ..

  Als dit zou werken wordt ik vaste klant en ken er nog die dit zouden zien zitten.

 9. Ik ben een jonge gedreven meid van 28 jaar, en helaas (heel) wat pondjes te zwaar. Met mijn 1.70m en 75 kilo mag er zeker wat van af. Ik doe mijn best om gezond te leven en met regelmaat te sporten, maar met een hele drukke (kantoor)baan is het niet makkelijk. Ook heb ik veel reistijd naar mijn werk, waardoor ik vaak laat thuis ben doordeweeks, dan nog moet koken, eten… en dan schiet sporten er vaak bij in. Wel ga ik bewust met het OV, om zo aan de dagelijkse hoeveelheid beweging te komen (2x 8min fietsen + 2x 20min snelwandelen vanuit de trein naar kantoor).

  Iets weerhoud mij altijd om afslankpillen te gebruiken, maar jullie actie kwam op Facebook voorbij en ik werd getriggerd. Je hoeft met Slimplus niet drastisch te gaan diëten (dat wekt bij overige pillen bij mij vaak argwaan op, dan heb je dit middel niet meer nodig want dan val je logischerwijs toch wel af). Het is goedgekeurd en een Nederlands product. Dat gaf vertrouwen.

  Inmiddels heb ik onder begeleiding van Dianne twee kuren gevolgd en ben 18 kilo afgevallen. Dankzij de voedingsschema’s is op gewicht blijven eenvoudiger dan gedacht. Slimplus is een absolute aanrader.

  • Ik ben bijna aan het einde van fase 1met slimplus (donderdag laatste dag) en ik ben ondertussen 11,3 kg kwijt (gestart op 98 kg).

   Ik ben tevreden maar en haal waarschijnlijk mijn streefgewicht van 85 kg.
   Ik denk eraan om terug een verse start te nemen na nieuwjaar met een nieuwe kuur.
   Denk je dat ik met een tweede kuur nog zal vermageren?
   Daarna zou ik vanaf vrijdag naar fase 2 willen gaan.

  • Ik wist eerlijk gezegd niet waaraan ik begon toen ik met SlimPlus starte. Ik ben al wat ouder en afvallen gaat dan niet meer zo snel. Aanvankelijk was ik zelfs een beetje ontgoocheld omdat niet precies wist wat ik met de verschillende supplementen moest doen. Door de uitstekende handleiding en heerlijke recepten viel alles al snel op zijn plaats. SlimPlus heeft mijn leven en dat van mijn man COMPLEET veranderd. Wij weten niet hoe we je dankbaar genoeg kunnen zijn. Samen zijn we meer dan 37kg kwijt en we voelen ons kiplekker. Belangrijker vinden we echter dat we ons goed voelen en ons zelfvertrouwen terug hebben

 10. Hartelijk dank voor het bevestigen van de deelname van de testactie
  ik weeg nu 97 kilo mijn streefgewicht is 70 kilo
  Heb in het verleden en nu zelfs alle soorten dieet geprobeerd
  Volgens dokter is dat omdat mijn medicatie da tegen houd
  Ik neem spierverslappers pijnbestrijding medicatie en heb de ziekte van mullierre

  Nancy

  • Mijn huidige gewicht is 85 kg en mijn streefgewicht is 70 kg. Ik heb in de loop der jaren verschillende pogingen gedaan om af te vallen: weight watchers, protoplan eiwitrijkdieet en verschillende andere diëten. Gelukkig heb ik mijn hoogste gewicht (92 kg) nooit meer terug gekregen.

   Het probleem zit hem niet in het gezond eten, want dat doe ik wel, maar in de gewoonte s’avonds twee glaasjes wijn en daarbij “snaaien” (toastjes, kaas etc.).

   Sinds ik met slimplus ben begonnen ben ik gestaag afgevallen. Iedere week weer een paar kilo. Met twee achtereenvolgende kuren en de perfecte coaching van Dianne heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken. Inmiddels twee maanden op gewicht gebleven dankzij het stabilisatieprogramma van slimplus (gratis)

   Wat me met andere methode niet is gelukt, is met slimplus wel gelukt.

   Aanrader!

   Sonja

 11. Hoi,
  Mijn verhaal is dat ik wel 20 kilo moet afvallen, ik ben erg onzeker wil me het liefs niet meer op straat vertonen ik schaam me dood voor me vet. Ik heb moeite me zelf in de spiegel te bekijken, ik haat kleren kopen want ik moet steeds een maatje groter hebben.
  Ik ben het zo zat ik wil dit leven niet meer, het moet nu stoppen, en daarom heb ik me ook aangemeld voor de test, ik ben er klaar voor please help me.
  E

  • Ik zit in testgroep B14 en ben inmiddels 4 weken bezig. In totaal tot nu toe -14 kilo en nog 6 te gaan. Mijn eerste kuur is goed verlopen en na een stopweek mag ik door met een korte kuur voor de laatste kilo’s. Het is goed vol te houden en je mag meer eten dan ik had verwacht. Ik werk onregelmatig maar het is goed te combineren omdat veel recepten eenvoudig te bereiden zijn en/of mee te nemen naar mijn werk.

   wordt vervolgd….

  • Mijn huidige gewicht is 114 kilo en ik streef ernaar om 85 kilo te gaan wegen. Ik ben wel altijd sportman geweest. En moest dat ook doen,omdat ik de aanleg om dik te worden altijd al gehad heb. Maar sinds een aantal maanden ben ik wel op z’n dikst vind ik zelf. De oorzaak hiervan is ook dat ik bijna een halfjaar op bed gelegen had vanwege een Hernia..gepaard met allerlei medicaties. Godzijdank is deze nu over en ben iedere ochtend flink aan de wandel. Ook heb ik een voedingsplan..waarin ik koolhydraatarm voedsel eet.( Suikers zijn uit Den boze ) Met wel de vetten en de eiwitten, want wil mijn spieren graag behouden. Op dit moment heb ik echt een SERIEUS doel voor ogen en wil die hoe dan ook gaan bereiken. Zelf zal ik er alles aan gaan doen en als jullie mij daarbij zouden willen helpen ” HEEL GRAAG ” Ook ben ik natuurlijk bereid om feedback te geven. Of dit met naam of anoniem is maakt mij niet zoveel uit hoor. Ik ben eerlijk en oprecht en zal het zeker de lucht in gaan prijzen als dat het ook daadwerkelijk doet. Maar goed.. Ik hoor,zie en merk wel wat er gebeuren gaat.

 12. er word vaak geschreven dat er test personen gezocht worden ik reageer erop omdat ik dit heel graag wil uitproberen ik heb een 3 moeilijke bevalling gehad en ik heb meerdere dieeten geprobeerd en betaald maar geen 1 van die dieeten zijn ook echt haalbaar ik ben erg gedreven om mijn streefgewicht te behalen omdat er bij mij in de familie veel ziektes voor komen dat te maken heeft met overgewicht en dat is bij mij nu het geval de dokters geven ook aan dat ik minstens 15 kilo moet afvallen als ik zo een test paketje krijg zou dat eenorm helpen

  • SlimPlus+ maakt voor mij werkelijk het verschil. Ik ben terug fier en trots op mezelf, zeker nu ik al 7,5kg kwijt ben dankzij SlimPlus+. De lekkere recepten zijn ook fantastisch en een hele steun.

 13. Werkt dit nu echt? Ik heb het idee dat alle briefschrijvers positief resageren omdat zij allen een fakenaam gebruiken, zijn er dan helemaal geen negatieve resultaten ??

 14. Ik wil ook super graag mee doen! ! Na 2 bevallingen heel kort achter elkaar krijg ik de kilo’s er niet meer af. Ik wil gewoon naar een zwembad kunnen gaan met mijn meiden zonder me te schamen.

  Groetjes Michelle

 15. Kan ik nog meedoen als testpersoon? Allicht 2e geplaatste opmerking, in dat geval excuus maar ik kan de 1e geplaatste opmerking nml. niet zien.

 16. Ik heb me ook aangemeld en voor mij is het een uitdaging , ben nu 50 jaar en krijg het niet meer voor elkaar om die 8 kilo eraf te krijgen, voor mijn 50ste ging het super met afvallen maar nu het gaat er maar niet af, ondanks mn gezonde voeding ? dus zou het heel graag willen proberen! Groetjes een gemotiveerde 50 tiger

 17. Ik heb me ook aangemeld als test persoon. Ik wil graag afvallen en een gezond gewicht krijgen zodat ik er 100 procent voor mijn kinderen kan zijn. Ik ben 1.65 en weeg 90 kilo. Graag zou ik 20 kilo afvallen maar helaas lukt het mij niet alleen. slimplus spreekt mij erg aan door de online begeleiding en de positieve reacties. Graag geef ik ook feedback terug over slimplus.

  ik hoop snel van jullie te horen.

  Groetjes Fatima

 18. Ik heb vandaag mijn slim plus ontvangen en ik ga morgen beginnen en ik wil alles correct uitvoeren!

  + wat zijn wasa vezelrijke crackers?? waar kan ik die vinden??

  + is het toegelaten om kauwgom te eten? beetje verslaafd aan stimerol

  + staat alleen water maar ik drink om de dag halve komkommer 1 citroen en stukje gember laten weken in 2 liter water is dat toegestaan? anders doe ik dat niet meer

  + als ik het goed begrijp en ik wil echt iets eten dan mag ik alleen komkommer eten

  Mijn doel is om 10kg af te vallen en als ik zo lees dan zal ik dit niet behalen met 1 kuur .
  Hoeveel zou ik er ongeveer moeten doen dan?

  • Beste Jennifer,

   Hierbij antwoorden op de door jou gestelde vragen:

   + wat zijn wasa vezelrijke crackers?? waar kan ik die vinden??

   Antw: Bij elke supermarkt

   + is het toegelaten om kauwgom te eten? beetje verslaafd aan stimerol

   Antw: Alleen suikervrije kauwgom, maar let op , kauwgom kan eetlust opwekken, niet te veel dus.

   + staat alleen water maar ik drink om de dag halve komkommer 1 citroen en stukje gember laten weken in 2 liter water is dat toegestaan? anders doe ik dat niet meer

   Antw: Dit is prima

   + als ik het goed begrijp en ik wil echt iets eten dan mag ik alleen komkommer eten

   Antw: ja, houd je echt aan de toegestane richtlijnen. Heb je echt een keer trek, neem 2 augurkjes of een hard gekookt eitje zonder eigeel of eet een granny smith appel extra.

   Mijn doel is om 10kg af te vallen en als ik zo lees dan zal ik dit niet behalen met 1 kuur
   Hoeveel zou ik er ongeveer moeten doen dan?

   Antw: Je valt gemiddeld tussen de 8 en 10% af in vetten, weeg je 75 kilo dan zal dat tussen de 5,5 en 7,5 kilo zijn. (mits je je echt aan de dieetregels houd)

   SimPlus

 19. Ik ben 4 januari begonnen met slimplus na een tip van mijn beste vriendin.
  Ik woog toen 92,5 kg bij een lengte van 1.80 mtr en besloot dat het genoeg was.

  Heel graag zou ik naar de 75 kg willen gaan, dat heb ik in geen jaren gewogen.
  Na de eerste kuur was ik 7,5 kg afgevallen en toen heb ik nog een kuur besteld.
  Ik was van plan een halve kuur te doen, maar aangezien ik de 75 kg nog niet heb bereikt, doe ik de hele kuur.

  Een maand later was ik 14,5 kg afgevallen en weeg nu dus 78,5 kg en ben overtuigd dat ik de 75 kg ga halen.
  In centimeters ben ik heel veel afgevallen, ik heb het alleen niet gemeten. Ik merk het vooral rond mijn taille, billen en gezicht.

  Iedereen zegt het ook, heel leuk! En tot nu toe ben ik dus heel tevreden met het resultaat.

  Het gaat me zo makkelijk af, ik heb totaal geen hongergevoel en moet oppassen dat ik niet te weinig eet.

  Mijn online coach Dianne zegt dat ik geen nieuwe kuur meer hoef te starten maar dat we samen met een aangepast voedingsschema de laatste kilo’s zal afvallen. De coaching krijg je overigens gratis bij slimplus!

  Ik zal zeker deze kuur aan anderen aanbevelen en heb dat ook al gedaan.
  De begeleiding per mail vond ik heel goed. Er wordt snel op gereageert.
  Bedankt Dianne, ik voel me super!

  Mvgr, Evelyne

 20. Ik heb me een tijd geleden al opgegeven,maar nog niets weer gehoord,had het graag voor onze vakantie willen uit testen,we gaan 26 juni weg
  Maar vind het super dat jullie zo veel.mensen blij maken

 21. ik zou ook heel graag een test persoon willen zijn en alle vragen willen beantwoorden

  Ook gestopt met roken, ik wil het als stimulans om gezonder te gaan eten ben een emo eter en eet niet omdat ik honger heb, tja misschien verslaafd…

  Help mij!!!!!! ikke fata boemboem

 22. We hebben goed nieuws!Vandaag hebben we besloten om nog eens 250 pakketten toe te voegen aan de testactie. Dit wil zeggen dat we totaal 500 SlimPlus+ pakketten van 25 dagen weggeven! Wil je ook afvallen met SlimPlus+ Laat dan een reactie achter op deze pagina en wie weet start jij binnenkort ook met SlimPlus+

  • Dolgraag wil ik ook 5 kilo afvallen! En wil heel graag het testen !
   Lijkt me geweldig om mee tedoen.

  • Hoi,
   Ik zou heel graag wat kilo’s kwijtraken. Heb een behoorlijk overgewicht en vind het erg moeilijk er wat af te krijgen.
   Ik hoor graag of ik nog mee kan doen aan de testactie en wat ik hiervoor moet doen.
   Hartelijke groet,
   Karin

  • Graag geef ik me op als testpersoon! Kan dat nog?
   1m60, 70 kg (of meer??, ik durf mij niet te wegen).

 23. Jaaaah! Superblij! Zojuist heb ik een mailtje ontvangen dat ik slimplus mag testen! Volgende week ontvang ik het 25 dagen pakket en de intake en de week daarna starten! Valt super goed voor voor mijn vakantie! Ik ben erg benieuwd en ga ervoor!

  Nancy

 24. Ik heb 2x een slimplus kuur gevolgd met online coaching van dianne. In totaal wilde ik 18 kilo afvallen. Tijdens de eerste kuur ben ik 11 kilo afgevallen (25 dagen) na een ‘break’ van 14 dagen waarbij ik wel de gratis coaching ben blijven volgen en recepten ben ik de eerste week van april gestart met de tweede kuur. Eind april was ik nog eens 9 kilo kwijt. Eindstand -20 kilo. De afgelopen weken heb ik het stabilisatieprogramma gevolgd en ik ben nog steeds op gewicht en kan dankzij de recepten heerlijk eten. Geen honger en afvallen is mogelijk dankzij dianne en slimplus!

  • Beste Jessica,

   Het is niet moeilijk. De basis bestaat uit aminozuren en vitaminen. Je start met een detox om je lichaam te ontgiften en gereed te maken om te gaan afvallen. Bij het startpakket zit een duidelijke beschrijving met wat je wel / niet mag eten en veel recepten met ingredienten die toegestaan zijn. Dianne is je coach die je altijd mag mailen of bellen als je vragen hebt of als je het moeilijk hebt. Ik ben in totaal meer dan 20 kilo afgevallen dankzij slimplus en kan het iedereen aanraden. Ook ik heb in het verleden zoveel verschillende dieten geprobeerd. Van Sonja Bakker tot Jasper Albblas, en van WeightWatchers tot Powerslim. Dit is anders. Ten eerste helpen de supplementen echt! Ik was in eerste instantie een beetje huiverig om deze te gebruiken maar ben zo blij dat ik ben gestart. En daarnaast de coaching en informatie die je krijgt om te zorgen dat je op gewicht blijft. Echt ,ik ga best nog wel eens lekker uit eten of ba frietjes voor mij en mijn gezin. Maar de basis van slimplus zorgt ervoor dat ik me goed voel en op gewicht blijf. Als je nog meer vragen hebt dan beantwoord ik ze graag.

   Lieve groet,

   Bea

 25. YES!!!! Ik mag slimplus ook testen! Ik moet minimaal 15 kilo afvallen heb al contact gehad met mijn coach. Ik heb er superveel vertrouwen in en ga er voor 100% voor!

  Marieke

 26. Ik zit in de eerste groep slimplus testpersonen en ben op 8 april begonnen met de test.

  Ik woog toen 76.5 kilo. Ik had me voorgenomen om zo tegen de 68 te willen wegen. Dat is natuurlijk ook wel een beetje te veel van het goede. Maar nu ik de eerste kuur bijna heb afgerond, weeg ik 70.5/71 kilo. Ik weet niet hoeveel ik in centimeters ben afgevallen. (Dat heb ik niet bijgehouden. Maar ik kan wel zeggen, dat veel kleren me te ruim zijn gaan zitten, en qua BH’s ik een maatje kleiner heb nu.

  Ik ben echt onwijs tevreden met het resultaat. Het is wel verlijdelijk om nog een kuurtje erachteraan te doen, want het is zeer goed vol te houden, en iedere ochtend het resultaat te zien op de weegschaal is ook een stimulans om van alle lekkere dingen af te blijven. Zelfs voor mijn vriend, die is minder gaan snoepen en gezonder gaan eten. Dit deed hij ook een beetje voor mij, zodat het voor mij niet zo moeilijk zou zijn om van al het lekkers af te blijven. (hij is zelf hierdoor bijna 3kilo afgevallen)

  Ik zou het ook zeker aan iedereen willen aanraden. Het bijzondere is dat ik eigenlijk niet veel gebruik heb hoeven te maken van de gratis online begeleiding. Ik heb een keer een mail gestuurd, omdat ik een etentje had, en ik niet goed wist hoe ik het moest aapakken, maar ik had diezelfde dag nog antwoord.

  Achteraf gezien vind ik het jammer dat ik niet vaker van de begeleding heb gebruik gemaakt, maar voor mensen met minder discipline is het een welkome aanvulling. Ik denk dat als ik wat vaker contact had gezocht, ik toch meer een stok achter de deur had gehad, en wat extra kilo’s had kunnen verliezen.Daarom ben ik zeker aan het overwegen om nog een kuur te doen.

  Als extra opmerking kan ik alleen maar toevoegen dat de test voor mij is geslaagd! Dank je wel slimplus en dianne :)

  Annemieke

  • Ik ben geselecteerd voor de tweede groep slimplussers en ben erg enthousiast, zeker na het lezen van jouw ervaring!

   Volgende week start ik met de 25 dagen challenge van slimplus! Vandaag het pakket en de intake van dianne ontvangen.

   Ik heb er zin in, whoop whoop! #8kilo #slimplus http://www.slimplus.nl #afvallen

   Pauline

 27. Ik start zaterdag in de tweede slimplus testgroep. Het pakket heb ik gisteren ontvangen en het ziet er veelbelovend uit. Er zit een receptenboekje bij en uitgebreide instructies hoe je de dagindeling het beste kunt plannen. Het valt me op dat je veel verschillende dingen mag eten. Honger hoef je in ieder geval niet te hebben. In totaal wil ik graag 9 kilo afvallen de komende maand.

 28. Graag zou ik willen deelnemen ,ben vorig jaar oktober gestopt met roken, inmiddels 5 kilo zwaarder geworden. Ik ben zelf 1.63 en en nu 70 kg en mijn bmi zit erg aan de hoge kant.
  Ik zou het zo fijn vinden om zoiezo 10 kilo lichter willen worden, zou een uitstekende kanditaat zijn. Dus fingers crossed.
  Groetjes

 29. Ook ik heb mij aangemeld . Ik hoef geen bikinilijf meer , ik ben 46 , maar ik wil heel graag naar een gezond gewicht. Heb door medicijn gebruik moeite met afvallen . Ben 2 jaar geleden van 101,8 kilo naar 72 kilo afgevallen bij een lengte van 1.69 m. En nog was mijn coach niet tevreden . Dit werkte zo frustrerend en demotiverend, dat ik er heel er verdrietig van werd . Degene die mij moest motiveren , trapte me eigenlijk weer de grond in . Ik raakte het vertrouwen in mijzelf kwijt en kwam door de stress en medicijnen weer aan . Ik zou nu zo graag weer terug naar de 72 kilo willen , daar voelde ik mij heel goed bij . Ik weeg nu 98 kilo . En zou daarom heel graag het pakket ontvangen .

 30. Wauw, wat een goede ervaringen lees ik over Slimplus, vooral de eenvoudige recepten en persoonlijke begeleiding spreken mij aan.
  Vandaag heb ik me aangemeld als testpersoon en hoop het dus binnenkort zelf te mogen ervaren!!

 31. Ik hoef het niet te testen want ik ben al overtuigd. In januari heb ik 23 dagen slimplus gevolgd met coaching van Dianne. De recepten zijn lekker en eenvoudig te bereiden. Het is prima te combineren met een druk gezinsleven zoals ik heb. In totaal ben ik bijna 10 kilo afgevallen. Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder en dankzij het lifestyle boekje en de recepten ben ik nog steeds op mijn streefgewicht. Iedereen die binnenkort met slimplus gaat starten wens ik veel succes. Het gaat jullie zeker lukken. Een effectiever dieet is er niet. eenvoudig en blijvend afvallen dankzij slimplus!

 32. Ik heb me net aangemeld om dit product te testen, want zou dolgraag een heleboel kilootjes willen afvallen, maar het lukt me gewoon niet, dus is het voor mij een uitdaging om te zien of het met SlimPlus wel gaat lukken! Ik wacht met spanning af of ik word uitgeselecteerd!

 33. Ik ben Lisette en mijn huidige gewicht is 65 kilo. Ik wil graag 55 kilo wegen en ben uitgeloot om slimplus te testen. Ik heb het pakket afgelopen vrijdag ontvangen en tijdens het weekend heb ik de uitgebreide documentatie en de producten bekeken. Ik verwacht veel van de online coaching en ga voor minimaal 10 kilo gewichtsverlies. De gerechten die in het receptenboekje staan die bij het pakket zit zien er veelbelovend uit. Je mag best veel / lekker eten. In het verleden heb ik onder meer Sonja bakker en shakes geprobeerd maar helaas lukt het me niet om die kilo’s kwijt te raken. Mijn onregelmatige eten is daar wel mede oorzaak van. Begin om half 6 op me werk en kom niet altijd aan eten toe vanwege de drukte. Natuurlijk ga ik feedback over slimplus geven over het product en hoe het mijn vergaat.

  Lisette

 34. Ook ik ben begonnen met het dieet. Mijn dochter volgde het al, dus ik kon eerst even met haar mee doen om te kijken of het wat voor me was.

  Ik ben een man, drukke baan en geen tijd om te sporten. De eerste 2 weken volgde ik het dieet streng, en vond dat zeker geen straf. Vooral de recepten en coaching is geweldig. ’s avonds salade met kip of beef of wok schotel, laat ik dat nou heel lekker vinden :-). In het derde weekend wel af en toe een wijntje gedronken. Al snel resultaat WOW,!!! Dat motiveert zeg!. Beste mensen: ik ben zeer onder de indruk van dit dieet, Slimplus blijft bij mij in de kast staan. Als ik nu op de 5e verdieping moet zijn op mijn werk neem ik de trap. Een paar weken terug had ik dat nooit gedaan of gekund. Ik zweet veel minder en snurk bijna niet meer. Nadelen heb ik nog niet kunnen ontdekken.

  Zoals jullie lezen ben ik een zeer tevreden klant.

 35. 88 kg en wil naar 73 kg heb al shakes v prodieet, herbalife , Cambridge geprobeerd. Op zich gaat dat goed alleen komt hierna alles er weer aan denk door verkeerde opbouw…v bijna niets naar volledig voeding.

 36. Mijn huidige gewicht is 113,6 en er moet nog 10 kg af, moet geopereerd worden aan mijn knie is bot op bot doet pijn en kan bijna niet meer lopen. Ik ben bij een dietiste hou me aan de regels schrijf alles op en dan is er maar 600 gram af. Via haar ben ik gewezen op slimplus omdat het wetenschappelijk onderbouwd is. Ik start aanstaanden donderdag.

  Joke

 37. Ik weeg 78 kilo en ben 1.58 lang dus duidelijk overgewicht. zou graag 60 kilo willen wegen en gezonder leven,doordat ik ook een diabetis type 2 patient bent. ik ben een emotionele eter/snoeper en geen goeie sporter wat ook belangrijk is natuurlijk. dus ik moet een betere levensstijl vinden met een gebalanceerde voedingspatroon en veel meer gaan bewegen. ik heb andere dieten geprobeerd zoals: cambrigde diet waar ik 16 kilo verloor maar helaas ben ik ze allemaal weer aangekomen. ik heb via de sociaal media over slimplus gehoord en ben echt enthousiast geworden. Zojuist heb ik het pakket besteld en ik start zo snel mogelijk!

  vriendelijke groeten.
  Angie

 38. SlimPlus is voor mij de meest effectieve manier van Afvallen. Ik heb het een half jaar geleden gebruikt. De prijs was toen nog 150 euro voor een maand en ik zie dat er nu een actieprijs van 89 euro is. In totaal ben ik doen bijna 10 kilo afgevallen zonder honger. Slimplus biedt ook veel variatie met eenvoudige en lekkere recepten en gratis online begeleiding van een coach. Veel mensen ervaren de begeleiding van een persoonlijke coach als zeer positief. Iemand die je door de moeilijke momenten heen helpt. Iemand om te bellen als je in een restaurant niet weet wat je moet kiezen. Iemand die controleert of je vetmassa verliest en geen spiermassa. En, ook belangrijk, die bekende stok achter de deur als je weer op de weegschaal mag.

  Inmiddels ben ik meer dan 5 maanden op mijn streefgewicht en heb geen honger gedurende de dag.
  Slimplus is een echte aanrader

  Monique

  • Graag gedaan Emma, we hebben inmiddels contact gehad met de redactie en begrepen dat het pakket is getest en er op basis hiervan een campagne uitgerold wordt. Er staan al een aantal afspraken gepland. Ik zal ook ruimte reserveren in de TV campagne van SlimPlus.

REAGEER OP DIT BERICHT

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in