SlimPlus Review en Ervaringen

Ben je op zoek naar een effectief afslankmiddel? Dan is de kans groot dat je in je zoektocht de producten van SlimPlus bent tegengekomen. Tijd voor een review. 

UPDATE: Sinds 2019 zijn de producten van SlimPlus+ niet meer leverbaar. Het beste alternatief voor SlimPlus+ zijn KetoX24 Afslankdruppels in combinatie met KetoxDetox. Deze samenstelling is speciaal ontwikkeld voor mannen en vrouwen die, tijdens het afvallen lekker willen eten. Afvallen is geen afzien dankzij KetoX24. Start ook met de meest verkochte afslankcombinatie van dit moment

Gebruik de kortingscode SLIMPLUS Profiteer van extra korting en stap ook over op KetoX24.

onderstaande informatie is niet meer actueel

Wat meteen opvalt is dat SlimPlus is opgebouwd uit drie afzonderlijke producten. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde afslankkuur bestaande uit:

 • SlimClean Body
 • SlimLean Body
 • SlimVital Body

Slimplus korting

Slim Clean Body: Gebruik je de eerste 8 dagen 2x daags 1 maatdopje van 15ml. Doe dit dagelijks 15 minuten voor het ontbijt en je avondmaaltijd. Je kan dit puur innemen of mengen met water.

Slim Lean Body: Gebruik je 2x daags 2 capsules. Dagelijks 30 minuten voor het ontbijt en avondmaaltijd innemen met een vol glas water.

Slim Vital Body: Gebruik je 1x daags 2 capsules. Dagelijks tijdens het ontbijt innemen.

Deze drie natuurlijke voedingssupplementen geven je de nodige ondersteuning zodat je je gewichtsdoelen sneller kan bereiken. Met behulp van een kuur van slechts 25 dagen kom je op een gezonder lichaamsgewicht. En ook nog op een veilige en natuurlijke manier. Deze producten hebben ook het uniek voordeel dat ze volgens HACCP zijn geproduceerd in Nederland. Combineer de SlimPlus+ voedingssupplementen met een gezonde levensstijl en je bereikt en behoudt je gewichtsdoelen binnen een mum van tijd.

SLIMPLUS+ IS EEN EFFECTIEVE AFSLANKKUUR EN IS SPECIAAL ONTWIKKELD VOOR MANNEN EN VROUWEN DIE, TIJDENS HET AFVALLEN LEKKER WILLEN ETEN

Ter ondersteuning van de supplementen heeft SlimPlus+ een afslankplan in elkaar gezet met de volgende opbouw:

 1. Afslankfase: Deze fase duurt zolang het streefgewicht is behaald
 2. Stabilisatiefase: Deze fase duurt 2 weken. Hier leer je je streefgewicht vasthouden
 3. Blijf op gewicht in fase 3

Voor wie is het geschikt?

Een ieder kan genieten van de vele voordelen van de voedingssupplementen van SlimPlus+. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor personen die op een gezonde manier willen afslanken. Gebruik je SlimPlus+ dan hoef je geen hongerdieet op na te houden. Je eet voldoende gezond voedsel en blijft je fit en vitaal voelen dankzij SlimPlus+.

De kuur is dus ideaal voor mannen en vrouwen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een beperkend dieet te volgen. Zulke crashdiëten zijn overigens zeer ongezond en kunnen er zelfs voor zorgen dat je na de dieetperiode juist zwaarder wordt. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Het is een gezonde ondersteuning voor zij die op een natuurlijke manier willen afvallen.

Is het effectief?

Bij de meeste van ons haalt het lichaam de nodige energie uit geconsumeerde suikers, koolhydraten en granen. Hiervan eten we doorgaans teveel waardoor je lichaam de vetten die je ook naar binnen werkt niet als energiebron kan gebruiken. Hierin zal de afslankkuur van SlimPlus+ een verandering brengen. Het leert je lichaam hoe het de opgeslagen vetweefsels als brandstof kan gebruiken. Dit doet SlimPlus+ binnen 25 dagen. In die korte periode schakelt het je lichaam over naar een effectief systeem waarin vetten niet meer worden opgeslagen, maar als primaire bron van energie worden gebruikt.

Al binnen de eerste week zal je een verschil merken in hoe je kleding aan je lijf zit of aan je gewicht op de weegschaal. SlimPlus+ is er zo van overtuigd dat ze je kunnen helpen om je gewichtsdoelen te bereiken dat ze je een ‘niet goed=geld terug’ garantie aanbieden. Blijkt SlimPlus+ binnen 14 dagen niet de beloofde resultaten te geven dan heb je recht om je aankoopbedrag terug te ontvangen.

Wat kost SlimPlus?

Het SlimPlus+ pakket voor 25 dagen bestaat uit:

 • 100 capsules SlimLean Body
 • 60 capsules SlimVital Body
 • 250 ML SlimClean Body
 • Handleiding met de dieetrichtlijnen en recepten
 • Capsule-doosje voor onderweg
 • Meetlint / BMI meter
 • Gratis Online Begeleiding

Dit alles heeft een waarde van € 159,00, en je kan het nu halen voor een speciale introductie prijs van € 89,00. Bestellen kan op de website van SlimPlus+

Gebruik de kortingscode 2018

Voordelen

Het grote voordeel van is juist dat je afvalt zonder dat je een streng dieet op na hoeft te volgen. Afvallen is hierdoor eenvoudig vol te houden en vele malen gezonder. Op de crashdieten, die men vaker volgt krijg je immers te weinig kcal of essentiële nutriënten naar binnen. Met SlimPlus+ heb je dit niet. Je blijft lekker en gezond eten en zal toch op je doelgewicht komen.

Nadelen

Als bij andere kuren kan het lastig zijn om dagelijks de juiste dosering in te nemen. Gelukkig komt er een capsule-doosje voor in het pakket. Zo hou je de supplementen makkelijk bij de hand ook al ben je over straat. Daarnaast is het aan te raden een herinnering in je agenda of mobieltje te plaatsen zodat je geen doseringen overslaat.

Conclusie

Dit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te  houden. Je hoeft ook niet uren op de sportschool te zweten om je doelen te bereiken. Gebruik SlimPlus+ als ondersteunende kuur voor slechts 25 dagen en je zult er wel komen.

Gezonde Groeten,

Natascha

RECENSIES OVERZICHT
Algehele Waardering
Persoonlijke Dieet ErvaringWeight Care Review en Ervaringen
Eenvoudig Afvallen50 Recepten in 30 Minuten Review
slimplusDit product is vrij nieuw op de markt voor afslankmiddelen en maakt nu al een naam voor zichzelf als effectief afslankkuur. Dankzij de unieke samenstelling van bewezen en gezonde ingrediënten kan je eenvoudig en snel je doelgewicht bereiken. SlimPlus+ is de ideale oplossing voor personen die hun overgewicht willen aanpakken zonder een strikt en beperkend dieet op na te houden.

60 Reacties

 1. Ik wil dit graag proberen
  Ik heb al van alles gedaan maar niks werk er
  Ik wil 50 kilo afvallen
  Ik wil geen maag verkleining dus daarom wil ik dit graag proberen alvast bedankt

 2. Dit is echt de moeite waard. In fase 1 mag blijven eten maar dan uit een uitgebreide lijst groenten, vlees en vis. Dit wil zeggen dat ik bijna nooit honger had. De eerste dag is de moeilijkste omdat je dan veel appelen moet eten.
  Door mij 25 dagen aan de richtlijnen te houoden was ik 6,3 kg afgevallen. Ik ben nu gedurende 6 weken in fase 2 en ven de gezonde voeding gewoon. Ik ben onertussen 8,5 kg vermagerd. Ik blijf doorgaan omdat je mag blijven eten. Nooit honger, fitter, gezonder en gelukkiger.
  Je krijgt ook online coaching en dat is heel interessant.
  Echt een aanrader.

 3. Tientallen verschillende manieren heb ik geprobeerd maar geen enkel dieet heeft blijvend geholpen. Tot nu toe ben ik 11 kg afgevallen ,nog nooit is mij dat gelukt zonder honger te hebben en nu dus wel. Ik vind dit dieet fantastisch. Ik wil er nog 6 kg af hebben dan ben ik tevreden en ik weet zeker dat mij dit gaat lukken.

 4. Hallo, na de diagnose van kanker ben ik 15 kilo bijgekomen, vooral te wijden aan de chemo en dergelijke.
  Ik voel me hierdoor heel onzeker en niet lekker in mijn vel.
  Nu ben ik genezen en ik zou het geweldig vinden als ik mocht deelnemen als testpersoon.
  Alvast bedankt Saar

  • Nog geen week nadat ik met SlimPlus was gestart merkte ik het aan mijn kleding. Broeken waar voorheen mijn buik vrolijk overheen blubberde, krijg ik weer zonder moeite dicht. Een rok die ik absoluut niet meer dichtkreeg, kan ik weer dichtritsen. Ik voel me geweldig! Ik merk dat ik ’s avonds TV kan kijken zonder de behoefte te hebben naar de kast te rennen om er snoep uit te halen. Ik had nooit gedacht dat het me nog eens zou lukken om mijn slanke figuur terug te krijgen.

 5. ik heb twee keer een slimplus pakket gebruikt onder begeleiding van Dianne. De eerste kuur ging het super snel, bijna mijn streefgewicht. De tweede kuur ging het iets langzamer maar desondanks behoorlijk wat kilo’s verloren. De combinatie van lekker eten, recepten, begeleiding en geen honger sprak me enorm aan. Ik zou het zeker aanradern.

 6. Hoi ik heb mij ook aangemeld. Ik zou heel graag het pakket willen proberen.
  Ik zit thuis vanwege ptss en depressie en daardoor al 15 kilo aangekomen.
  Ik vind dit verschrikkelijk maar nu ik alles gelezen heb van jullie denk ik dat dit supplement en de coaching en het op vaste tijden voor het eten innemen zeker bij mij zal passen. Structuur doorzettingsvermogen en volhouden is erg belangrijk.
  Ik hoop dan ook dat ik dit mag proberen, zodat het voor mij een stok achter de deur is en als ik afval er toch weer een lichtpuntje is voor mij zodat ik met een positiever gevoel weer verder kan gaan.

 7. Ik heb me 25 dagen strikt aan het dieet gehouden en ben maar 18 kilo afgevallen. Vond het mede omdat je geen hongergevoel hebt prima vol te houden. Wat mij betreft een aanrader.

 8. Ik zou dit echt willen proberen ben een beetje ten einde raad ik ben 1.72 en weeg 98kilo , na t sterven van men babyzoontje ben ik serieus bijgekomen en wat ik ook probeer ik krijg het er niet af ..

  Als dit zou werken wordt ik vaste klant en ken er nog die dit zouden zien zitten.

 9. Ik ben een jonge gedreven meid van 28 jaar, en helaas (heel) wat pondjes te zwaar. Met mijn 1.70m en 75 kilo mag er zeker wat van af. Ik doe mijn best om gezond te leven en met regelmaat te sporten, maar met een hele drukke (kantoor)baan is het niet makkelijk. Ook heb ik veel reistijd naar mijn werk, waardoor ik vaak laat thuis ben doordeweeks, dan nog moet koken, eten… en dan schiet sporten er vaak bij in. Wel ga ik bewust met het OV, om zo aan de dagelijkse hoeveelheid beweging te komen (2x 8min fietsen + 2x 20min snelwandelen vanuit de trein naar kantoor).

  Iets weerhoud mij altijd om afslankpillen te gebruiken, maar jullie actie kwam op Facebook voorbij en ik werd getriggerd. Je hoeft met Slimplus niet drastisch te gaan diëten (dat wekt bij overige pillen bij mij vaak argwaan op, dan heb je dit middel niet meer nodig want dan val je logischerwijs toch wel af). Het is goedgekeurd en een Nederlands product. Dat gaf vertrouwen.

  Inmiddels heb ik onder begeleiding van Dianne twee kuren gevolgd en ben 18 kilo afgevallen. Dankzij de voedingsschema’s is op gewicht blijven eenvoudiger dan gedacht. Slimplus is een absolute aanrader.

  • Ik ben bijna aan het einde van fase 1met slimplus (donderdag laatste dag) en ik ben ondertussen 11,3 kg kwijt (gestart op 98 kg).

   Ik ben tevreden maar en haal waarschijnlijk mijn streefgewicht van 85 kg.
   Ik denk eraan om terug een verse start te nemen na nieuwjaar met een nieuwe kuur.
   Denk je dat ik met een tweede kuur nog zal vermageren?
   Daarna zou ik vanaf vrijdag naar fase 2 willen gaan.

  • Ik wist eerlijk gezegd niet waaraan ik begon toen ik met SlimPlus starte. Ik ben al wat ouder en afvallen gaat dan niet meer zo snel. Aanvankelijk was ik zelfs een beetje ontgoocheld omdat niet precies wist wat ik met de verschillende supplementen moest doen. Door de uitstekende handleiding en heerlijke recepten viel alles al snel op zijn plaats. SlimPlus heeft mijn leven en dat van mijn man COMPLEET veranderd. Wij weten niet hoe we je dankbaar genoeg kunnen zijn. Samen zijn we meer dan 37kg kwijt en we voelen ons kiplekker. Belangrijker vinden we echter dat we ons goed voelen en ons zelfvertrouwen terug hebben

 10. Hartelijk dank voor het bevestigen van de deelname van de testactie
  ik weeg nu 97 kilo mijn streefgewicht is 70 kilo
  Heb in het verleden en nu zelfs alle soorten dieet geprobeerd
  Volgens dokter is dat omdat mijn medicatie da tegen houd
  Ik neem spierverslappers pijnbestrijding medicatie en heb de ziekte van mullierre

  Nancy

  • Mijn huidige gewicht is 85 kg en mijn streefgewicht is 70 kg. Ik heb in de loop der jaren verschillende pogingen gedaan om af te vallen: weight watchers, protoplan eiwitrijkdieet en verschillende andere diëten. Gelukkig heb ik mijn hoogste gewicht (92 kg) nooit meer terug gekregen.

   Het probleem zit hem niet in het gezond eten, want dat doe ik wel, maar in de gewoonte s’avonds twee glaasjes wijn en daarbij “snaaien” (toastjes, kaas etc.).

   Sinds ik met slimplus ben begonnen ben ik gestaag afgevallen. Iedere week weer een paar kilo. Met twee achtereenvolgende kuren en de perfecte coaching van Dianne heb ik mijn streefgewicht weten te bereiken. Inmiddels twee maanden op gewicht gebleven dankzij het stabilisatieprogramma van slimplus (gratis)

   Wat me met andere methode niet is gelukt, is met slimplus wel gelukt.

   Aanrader!

   Sonja

 11. Hoi,
  Mijn verhaal is dat ik wel 20 kilo moet afvallen, ik ben erg onzeker wil me het liefs niet meer op straat vertonen ik schaam me dood voor me vet. Ik heb moeite me zelf in de spiegel te bekijken, ik haat kleren kopen want ik moet steeds een maatje groter hebben.
  Ik ben het zo zat ik wil dit leven niet meer, het moet nu stoppen, en daarom heb ik me ook aangemeld voor de test, ik ben er klaar voor please help me.
  E

  • Ik zit in testgroep B14 en ben inmiddels 4 weken bezig. In totaal tot nu toe -14 kilo en nog 6 te gaan. Mijn eerste kuur is goed verlopen en na een stopweek mag ik door met een korte kuur voor de laatste kilo’s. Het is goed vol te houden en je mag meer eten dan ik had verwacht. Ik werk onregelmatig maar het is goed te combineren omdat veel recepten eenvoudig te bereiden zijn en/of mee te nemen naar mijn werk.

   wordt vervolgd….

  • Mijn huidige gewicht is 114 kilo en ik streef ernaar om 85 kilo te gaan wegen. Ik ben wel altijd sportman geweest. En moest dat ook doen,omdat ik de aanleg om dik te worden altijd al gehad heb. Maar sinds een aantal maanden ben ik wel op z’n dikst vind ik zelf. De oorzaak hiervan is ook dat ik bijna een halfjaar op bed gelegen had vanwege een Hernia..gepaard met allerlei medicaties. Godzijdank is deze nu over en ben iedere ochtend flink aan de wandel. Ook heb ik een voedingsplan..waarin ik koolhydraatarm voedsel eet.( Suikers zijn uit Den boze ) Met wel de vetten en de eiwitten, want wil mijn spieren graag behouden. Op dit moment heb ik echt een SERIEUS doel voor ogen en wil die hoe dan ook gaan bereiken. Zelf zal ik er alles aan gaan doen en als jullie mij daarbij zouden willen helpen ” HEEL GRAAG ” Ook ben ik natuurlijk bereid om feedback te geven. Of dit met naam of anoniem is maakt mij niet zoveel uit hoor. Ik ben eerlijk en oprecht en zal het zeker de lucht in gaan prijzen als dat het ook daadwerkelijk doet. Maar goed.. Ik hoor,zie en merk wel wat er gebeuren gaat.

 12. er word vaak geschreven dat er test personen gezocht worden ik reageer erop omdat ik dit heel graag wil uitproberen ik heb een 3 moeilijke bevalling gehad en ik heb meerdere dieeten geprobeerd en betaald maar geen 1 van die dieeten zijn ook echt haalbaar ik ben erg gedreven om mijn streefgewicht te behalen omdat er bij mij in de familie veel ziektes voor komen dat te maken heeft met overgewicht en dat is bij mij nu het geval de dokters geven ook aan dat ik minstens 15 kilo moet afvallen als ik zo een test paketje krijg zou dat eenorm helpen

  • SlimPlus+ maakt voor mij werkelijk het verschil. Ik ben terug fier en trots op mezelf, zeker nu ik al 7,5kg kwijt ben dankzij SlimPlus+. De lekkere recepten zijn ook fantastisch en een hele steun.

REAGEER / AANMELDEN GRATIS TESTEN

Vul een reactie in ajb
Vul hier je naam in